2011. május 27., péntek

Samsung GT-S5620 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Gyártó: Samsung
Modell: GT-S5620 Monte
Internet csatlakozás Wi-Fi-n, és 3G-n keresztül
Élvezd a vezeték nélküli szabadságot, bárhol is jársz! Kapcsolódj az internethez, blogozz, e-mailezz Wi-Fi vagy 3G hálózat segítségével! A beépített gyorsulásmérő automatikusan vált álló és fekvő nézet közt, így mindig optimális képmegjelenítést garantál.
Közösségi alkalmazások
A közösségi hálózatok lehetővé teszi, hogy folyamatos kapcsolatban legyél ismerőseiddel a mobilodon keresztül. Az állapotfrissítések és feltöltött fényképek böngészése egyszerű, és gyors. Ezáltal sosem maradsz le a közösség legfontosabb eseményeiről.
3, 2 Megapixeles kamera
A beépített 3, 2 Megapixeles kamera olyan funkciókkal egészül ki, mint a képszerkesztő, mosolyfelismerő, arcfelismerő, így a legtöbbet hozhatod ki fényképeidből.
Zenei funkciók
A hangzás minősége könnyedén a zenei stílushoz igazítható, legyen szó akár klasszikus zenéről, jazzről vagy rockról. A Samsung SoundAlive technológiájája élethű hangzást garantál 3D hangeffektekkel, a zenekereső funkcióval pedig megtudhatod az új zeneszámok szerzőjét és címét, vagy meg is vásárolhatod a dalt mobilod segítségével. A zenét akár saját megszokott fülhallgatóddal is hallgathatod (átalakító nélkül), sőt vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató használatára is lehetőséged van.
Erőt sugárzó vonalak, kellemes fogás
Ha a kifejező stílus fontos a számodra, értékelni fogod a Monte karizmatikus megjelenését. A karcsú forma a látványos színes csíkkal megnyerő látványt nyújt, mely modern stílusával kiválóan tükrözi személyiséged.
Továbbfejlesztett felhasználói felület
A továbbfejlesztett érintőképernyős felhasználói felületen a telefon minden funkcióját egyszerűen haználhatod. A stílusos és kifejező grafikának köszönhetően könnyedén kezelheted alkalmazásaidat a kezdőképernyőn, amely kiterjeszthető, így nem korlátoz abban, hogy mégtöbb alkalmazást helyezz el rajta. Szabd személyre, és használd a mobilod stílusosan és egyszerűen.
GPS navigáció és Google Maps
A mobil beépített GPS vevővel rendelkezik, valamint olyan helymeghatározással kapcsolatos szolgáltatásokat tartalmaz, mint a Google Latitude, amely megosztja a felhasználó helyét a barátokkal, és a Geo-tagging, mellyel elhelyezhetjük fotóinkat a térképen, a témának megfelelő helyen, szöveges leírás kíséretében. A Google Latitude és a Geo-tagging által könnyen megoszthatod élményeidet és tapasztalataidat másokkal.
Tulajdonságok:
Négysávos: 850, 900, 1800, 1900
Kijelző mérete: 7, 60 cm (3")
Érintőképernyő
Felbontás: 240 x 400 pixel pixel
Effektív 3, 10 MP
Kamera felbontás: 2048 pixel x 1536 pixel
Videofelvétel
Video felbontás: 320 pixel x 240 pixel
Belső memória: 200 MB
Memória kártya: Micro-SDHC
Memória kapacitása: akár 16 GB
Üzenetek: EDGE, E-mail, Push E-mail (BlackBerry), EMS, GPRS, JAVA, MMS, SMS
Multimédia: AAC lejátszó, MP3 lejátszó, multimédia lejátszó, polifónikus csengőhangok, valódi dallamok, WMA lejátszó
Kényelmi funkciók: cím mentése, híváslista, Időzítés, naptár, stopper, számológép, valutaváltó, ébresztőóra
Interfészek: Micro USB, Wlan
Bluetooth verzió: 3. 0
Hívás funkciók: Hívásvárakoztatás, hívástartás, hívásvárakoztatás
Beépített GPS vevő
Készenléti idő: 769 óra
Beszélgetési idő: 9, 3 óra
SyncML
SAR-érték: 1, 02 W/kg
Méretek: 53, 7 x 108, 8 x 12, 4 mm
Tömeg: 92 g



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 16:33
. Samsung GT-S5620 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése