2011. december 27., kedd

Leksvik ágy hosszabbítható IKEA - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Eladó a kislányom IKEA-s Leksvik ágya. Tömör fából van. Anyaga: égetett fenyő. Hosszabbítható, azaz együtt nő a gyermekkel, összetolható ill. kihúzható a hossza. Jár hozzá a lécezett, hozzá való, széthúzható "ágyrácsot ".   Egy helyen van használatból eredő kisebb karcosodás, (fotóztam) , nem zavaró, alig észrevehető, nekem el is kerülte a figyelmemet előzőleg. Matracot nem adok hozzá, mert nem jó méretűt vettem bele és az nem is szép.
Tettem azért fel 1 gyári képet is az ágy új , ám de egyszerűbb változatáról is, az annyiban különbözik, hogy nem íves a fejtámla és van az ágyvégeken fabogyó.
A lenti képsorban több képet találsz, kicsire összetolva is fotóztam, nem hiányos és nem hibás az ágyrács,
csak állítható/tologatható az is az ágy hosszához lécekből áll.
A KÉPEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK, NAGYON SZÉP, IGÉNYES ÉS PRAKTIKUS ÁGYIKÓ FELNŐTT KORIG.
Leesés-gátló funkciót betölt a széle, úgy van kiépítve. 6 lába van, stabil, kényelmes. Szétszedhető lapokra. A bébi rácsos ágyat cserélheted rögtön erre és egészen felnőtt korig jó lesz és nyithatod neki. Mi emeletes ágyat szeretnénk helyette venni, a helyhiány miatt, ezért adom el. Szép állapotban van, nem dohányzó családból és lakásból adom.  A tömör fa ágyrács biztos alátámasztást nyújt. Tisztítása: Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le.
Tiszta ruhával töröld szárazra.
KÉRLEK, CSAK AKKOR ÜSD LE VAGY LICITÁLJ RÁ, HA TÉNYLEG ELVISZED ÉS NEM GONDOLOD MEG MAGAD.
HA TE NYERED AZ AUKCIÓT, AKKOR KÖTELES VAGY ÁTVENNI, KIFIZETNI A JOGSZABÁLY SZERINT.
NEKÜNK ELÉG SÜRGŐS LENNE, CSERÉLNEM KELL EMELETES ÁGYRA. AMÍG ÁRULOM EZT AZ ÁGYIKÓT,   ADDIG A KISLÁNYOM UTAZÓÁGYBAN ALSZIK.
Termék méretek IKEA ADATOK ALAPJÁN:
Minimális hosszúság: 138 cm
Maximális hosszúság: 208 cm
Szélesség: 90 cm
bele illő matrac hosszúsága: 200 cm
bele illő matrac szélességa: 80 cm
Értelem szerűen csak személyes átvétel jöhet szóba: 13. ker. Árpád hídi metrónál lakunk. Ha nagyon muszáj, akkor tudok segíteni szállításban Bp. -en belül, benzinpénz ellenében. Villámáras vásárlás esetén (csak szomszédos kerületbe) ingyen is elviszem. Szétszedésben segítünk, szétszedjük , amikor jöttök érte. Futár is viheti, ha vállalják a súly miatt ill. ha állod a költségét.


Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 19:17
. Leksvik ágy hosszabbítható IKEA - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése