2011. július 30., szombat

Margit Patrícia Eszter: A zsidó menyasszony - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A zsidó menyasszonyA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
A kötet egy egészen különleges pszichológiai-szociológiai témát közelít meg: miként lesz egy zsidó származású, világi életet élő pesti lányból Jeruzsálem ortodox negyedében élő vallásos nő. A regény hőse a budapesti Újlipótvárosban született Dallos Sára, akinek életét korosztályához hasonlóan az egyetemi tanulmányok, barátok, bulik, töltik ki. A zsidó vallás nem sok szerepet játszik életében, minthogy - a vele egykorú zsidó fiatalokhoz hasonlóan - pár hallomásból ismert vallási szokást leszámítva semmilyen információja sincsen vallása gyakorlatáról, szellemi hátteréről. Saci élete és főként zsidóságához való viszonya azonban két, egymással párhuzamosan játszódó beavatás jellegű esemény hatására száznyolcvan fokos fordulatot vesz. E két varázsütés egyike a szerelem, amely egy magának való, frusztrált félzsidó zongorista filozófus képében csap le Sacira, a másik pedig valódi pokoljárás, a szülők szeretetlenségével való szembesülés. Egy véletlenszerű látogatás a környék sohasem látott zsinagógájában egyszeriben új kapukat nyit meg Saci előtt, aki egyre inkább vonzódik a vallás szigorú, ugyanakkor szellemi és lelki tartalommal bíró törvényeihez. A későbbiekben tett izraeli körút Saci fejlődésének jelentős állomása: misztikus utazás, szent és profán furcsa elegye, ahol a Közel-Kelet egzotikuma, az Amerikából jött alternatív zsidóság sajátos világa és a Kabbala misztériuma egyszerre vannak jelen és alakítják Saci szellemi-lelki és női fejlődését. Margit Patrícia Eszter kötete egy fiatal lány útkeresésének története, egyben bepillantás a zsidó vallás hagyományaiba, valamint a ma létező vallásos irányzatok közösségi életébe. ISBN: 978-963-7424-50-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 975 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:25
. Margit Patrícia Eszter: A zsidó menyasszony - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése