2011. április 28., csütörtök

Fullextrás iPhone 2G 16 GB!! 1 Ft, NMÁ!! 1 hétig! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek, figyelmesen olvasd végig!
Az aukció 1 hétig tart, a kikiáltási ár 1 forint, minimálár nincs! A legmagasabb licit viszi, vagy villámáron azonnal elvihető.
Megválnék gyönyörű állapotú, szeretett iPhoneomtól.
Ahogyan az a képeken is látszik, nagyon megvigyázott, tokban hordott példány, amióta csak megvan, nagyon meg volt becsülve. A kijelzőn nincs sem pixelhiba, sem folt, sem karc, a hangszórók/mikrofon/térerő/wifi/gombok/akksi egytől egyig szuper kondiban vannak.
16 GB-os, igazi ritkaság! Természetesen aktivált, jailbreakelt, és kártyafüggetlen.
Egyetlen, sajnálatos problémája, hogy egy vékony sávban nem érzékeli pontosan az érintést (függőlegesen tartva a kijelző aljától számított kb. 2 centitől egy 3-4 milliméteres sávról van szó), alatta, és felette is tökéletes, én így használom egy ideje.
Viszont mivel a készülékemben nincs összeragasztva az LCD és az érintőüveg, így nem kell komplett blokkot cserélni több mint húszezerért.. (Maga a kijelző a drága, nem az érintő.. Az LCD viszont tökéletes) Az alkatrész ára szállítási költséggel együtt megközelítőleg 4000 forint, ennyit kell rá költeni, hogy minden szempontból tökéletes legyen. (az esetleges alkatrészrendelésben tudok segíteni) Ellenben mint írtam, megkötésekkel így is használható.
Cserébe viszont rengeteg tartozék jár hozzá:
-doboz
-2 db hálózati töltő
-autós töltő
-autós tartó (kar nélkül, ellenben szabványos)
-plusz 1 db. gyári (!! ) akkumulátor
-USB adatkábel
-headset
-leírások (még az almás matricák is megvannak)
-egy DVD-n adok hozzá mindent amim van, többek között a gyári, eredeti, jailbreakelt és aktivált szoftverét is.
Személyesen Pécsett vehető át, természetesen posta van, értékelésektől függően pedig utánvétről is lehet szó, ez utóbbiról kérlek, előzetesen egyeztessünk.
Mindenféle kérdésre szívesen válaszolok, csere ezúttal elsődlegesen készpénzre érdekel - esetleg T-mobile-os ZTE Blade érdekelhet.
Köszönöm hogy benéztél, sikeres licitálást! : -)



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 18:15
. Fullextrás iPhone 2G 16 GB!! 1 Ft, NMÁ!! 1 hétig! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése